Kijk hier voor de orde van dienst.

Via deze pagina kunt U diensten beluisteren vanuit de Dorpskerk en de Scheppingskerk. Deze diensten zijn direct of achteraf te beluisteren via de website van “kerkomroep.nl”van sIKN “stichting intermediair kerktelefonie Nederland". Het kunnen beluisteren van een dienst hangt af van de aard van de dienst en de voorganger.  Als u op een van de kerkgebouwen klikt wordt u doorgeleid naar de pagina van dat kerkgebouw op de web site van "kerkomroep.nl".  

Op de getoonde pagina van kerkomroep kunt u:

1. een opgeslagen dienst selecteren en het beluisteren starten door op het  knopje start te drukken.

2. rechtsstreeks meeluisteren met een dienst die wordt uitgezonden door op het  knopje start, boven in het scherm te drukken.

 

Als u de eerste maal een uitzending, direct of opgeslagen, start kan het voorkomen dat toestemming gevraagd wordt om een programma, een media player, te installeren. Dit kunt u zonder problemen doen en is ook noodzakelijk om een dienst te kunnen beluisteren. Wanneer u een dienst achteraf beluistert, dan kunt met de tijdbalk het moment van de dienst bepalen waarnaar u wilt gaan luisteren. Hebt u vragen, neem contact op met de webmasters.