Wij verhuren zalen en ruimten voor bijeenkomsten van 5 tot 350 personen!

De kerkzaal van de Scheppingskerk en de Dorpskerk kunnen worden gehuurd voor grotere bijeenkomsten, zoals concerten, lezingen en andere bijeenkomsten die passen binnen het karakter van het gebouw. 

De Dorpskerk is ook een officiƫle burgelijke trouwlocatie.

Vele grote organisaties maken reeds gebruik van deze mogelijkheid o.a. Gemeente Leiderdorp, Veilig Verkeer Nederland , Palliatieve Zorg en diverse koren.

De kleinere ruimten zijn eveneens beschikbaar voor verhuur, bijvoorbeeld om uw verjaardag of huwelijksjubileum eens uitgebreid te vieren, of om te vergaderen of cursussen te geven. Huren is voor iedereen mogelijk, dus ook voor niet-gemeenteleden. Tevens kunnen wij de catering voor u regelen. In de Scheppingskerk hebben we diverse ruimten. Verder kunt u in het Trefpunt, naast de Dorpskerk terecht. Dit gebouw is in 2016 geheel gerenoveerd.

Scheppingskerk  

">  

Dorpskerk  

">

Voor informatie over onze aantrekkelijke huurprijzen en mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met de koster van de Scheppingskerk, Peter Kruizinga (kosterscheppingskerk@hotmail.com of 06-50551064) of de koster van de Dorpskerk, Henk van der Velden (velden340@zonnet.nl of 06-51708066).